Penne s "italskou" omáčkou

3. září 2013 v 16:17 | Isabelle |  Hlavní jídla Vegan
Nakrájíme cibuli a čerstvé feferonky (použila jsem 2 a bylo to akorát),osolíme a osmažíme na olivovém oleji. Přidáme konzervu s krájenými rajčaty a passata di pomodoro, česnek, petrželku, bazalku a podel chuti dosolíme, případně dosladíme. Těstoviny doporučuji po scezení polít olivovým olejem. Posypat můžeme mletými mandlemi nebo (pro nevegany) parmezánem.

Dobou chuť! :)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Christina Christina | Web | 3. září 2013 v 18:43 | Reagovat

Pěkně naservírované! A přitom tak jednoduché. Super

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama